Monday, October 18, 2010

15. Το Beach Party

Τί ωραία που τα' νε.
Το φεγγάρι γεμάτο, οι παγωνιέρες το ίδιο, η θάλασσα τσακρί, οι μπύρες το ίδιο. Η παρέα μου έτοιμη για όλα, το ίδιο και οι άλλοι 250-300 γκέι, λεσβίες και οι φίλοι τους.

Ο εστιάτορας, αναμφίβολα χαρούμενος για την απρόσμενη πελατεία, ρωτούσε τάχα αδιάφορα αλλά ερευνητικά "Πόθθεν ήρτετε;" φυσικά μάλλον σκεφτόταν, "μα έσιει τόσους, που ήταν χωσμένοι τόσον τζιαιρόν;" Μy feelings exactly. λίγη φοβία προς το άγνωστο είχε να την ξεπεράσει ο άνθρωπος, μια διαδικασία προσαρμογής επιβαλλόταν, δεν τον αδικώ, που ξαφνικά η λαϊκιά ψαροταβέρνα του έγινε στέκι λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών, διαφυλικών, συγγενών και τέκνων. Αλλά αυτός κι η οικογένειά του, 2-3 γενεές της οποίας καθόταν σύσσωμη στην πάνω πέργολα, κατάλαβαν ότι οι λεσβίες και οι γκέι μοιάζουν όπως όλους τους άλλους, κάμνουν τις ίδιες πελλάρες, πίνουν τις ίδιες μπύρες, ακούν την ίδια μουσική, με την διαφορά ότι μπορεί να τα κάνουν όλα λίγο πιο fabulously. Α, και ερωτεύονται και φιλούν άτομα του ίδιου φύλου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός, ή άλλος εστιάτορας δεν θα αρνηθεί να ξαναπουλήσει 1-2 ψυγεία ποτά, έστω και σε λοάδ άτομα. (Πάντως να μου το θυμηθείται, σε λίγα χρόνια τα μαγαζιά κι οι επιχειρήσεις θα shίζουνται να μπουν σε λίστες gay friendly υποστατικών, γιατί θα δουν ότι οι λοάδ έχουν και ξοδεύουν. Αποδοχή μέσω του ροζ ευρώ, αλλά έστω κι έτσι.)

Τελικά οι bears, οι συμπαθείς τριχωτοί και ευτραφείς αρκούδοι είναι παντού, ένα φαινόμενο που συναντάς σ' όλες τις χώρες. Θέλω να τους αφιερώσω το επόμενο τραγούδι επειδή ενώ οι πλήστοι άλλοι προσέχουμε τί θα φαμε και τί θα φορέσουμε, αυτοί φαίνεται να τα 'χουν ξεπεράσει όλα αυτά κι απλώς περνούν καλά, ακομπλεξάριστα και όμορφα, και είναι πάντα έτοιμοι να σε δεχτούν στην παρέα τους. Άσε που ο ένας ο bear cub, το αρκουδάκι, ήταν και αρκετά γκόμενος, τολμώ ν' αναφέρω.

Ένα σφηνάκι θέλω να κεράσω στην femme dyke με το τάγκα και στον νεαρό yogi/πεταλουδίτσα που έστησαν ολόκληρες χορογραφίες μπροστά στην κάμερα πάνω στην άμμο, και μέσα στο νερό, ένα ωραίο camp στοιχείο, για να μην ξεχνιόμαστε, έστω κι αν εγίναν ολόπυλοι.

Εύσημη μνεία απονέμεται στο παιδί που κρατούσε την rainbow flag και χόρευε, στην κορού που εβάσταν μια σφυρίχτρα έστω τζι αν μας εκούφανε, και στο ευσυνείδητο παιδί που μοίραζε προφυλακτικά. Και δεν μπορώ να μην αναφέρω τον απίστευτα χοτ μπαρμαν τον σκαλιώτη που την έχει τόση (λένε) που κερνούσε μπύρες και glow sticks.

Εντυπωσιάστηκα που κατέβηκαν τόσοι πολλοί στο πάρτυ, πράμα που σημαίνει ότι όλοι χρειαζόμασταν ένα κοινωνικό συμβάν. Χάρηκα που ήρθαν πολλές λεσβίες και πολλοί γκέι, πολλοί φίλοι τους, όλων των ηλικιών και καταγωγών, απ' όλες τις πόλεις και από πολλές χώρες. Χάρηκα επίσης γιατί πολλοί συζήτησαν, γνωρίστηκαν, άλλοι γνωρίστηκαν σαρκικώς, κι άλλοι ερωτεύθηκαν.

Α, είδα και τον πρώην, χαιρετιστήκαμε γλυκά κι ο καθένας με την παρέα του (τί σου είναι οι σχέσεις, ε; να είσαι με κάποιον και να νοιώθεις τόσο οικεία, και λίγο μετά να το έχεις ξεπεράσει εντελώς). Έδωσα και συνέχεια σ' ένα νέο φλερτ που παίζει τελευταία, για να δούμε.
Περάσαμε πολύ ωραία.

No comments: