Monday, October 18, 2010

18. Σεξ στην Κύπρο ή Οι Τσούλες

1. Ο Τοιούτος το Σαββατοκυρίακο που πέρασε έφτασε σε νέα επίπεδα προστυχιάς κι έκανε πράματα απίστευτα, σχεδόν ακατανόμαστα ακόμα και για τον ίδιο, έστω κι αν θεωρεί τον εαυτό του σχετικά περιπετειώδη κι έμπειρο. Αλλά αυτή είναι μεγάλη ιστορία, rated R.

2. Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην κατ' οίκων εργασία της περασμένης εβδομάδας, ένιωσα να φουσκώνει: α) το αίσθημα περηφάνειας μου, και β) το παντελόνι μου. Κι εγώ που νόμιζα πως δεν γίνονται τέτοια πράματα στη νήσο των αγίων, or should I say, στη νήσο των αγρίων; Οι πλείστες από τις καλοκαιρινές σας περιπετειες είναι κι αυτές rated R, αλλά πολύ χάρηκα την ιστορία με την συλλογή των μαύρων πλαστικών ομοιομάτων και την άλλη με το beach party των κοριτσιών στην Πόλη Χρυσοχούς. Cyprus-hotboy που πήγες ξεβράκωτος στ' αγγούρια, γιόκκα μου, και μπράβο σου;

3. Οι τσούλες της Κύπρου, (άντρες, γυναίκες, λοάδ και οι "που τους άλλους") είναι αδικημένες. Σε μια σεξουαλικά καταπιεσμένη κοινωνία όπως αυτή της Κύπρου όπου όλοι παντρεύονται - κάποιοι για να ανεξαρτητοποιηθούν και να του "διούν ν΄αφτέννει" (οι στρέιτ), κι άλλοι για να καλυφτούν αλλά πάλε να του "διούν ν' αφτέννει", στο ίντερνετ όμως (οι γκέι), - σ' αυτή την κοινωνία, λέγω, οι τσούλες λειτουργούν ως βαλβίδες ασφαλείας σε χύτρα ταχύτητας. Ανιδιοτελώς, δεν κοιμούνται μόνο με άλλες τσούλες αλλά ενίοτε και με ασιημοθκιάρτιστους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αμισθί, ενώ εμπλουτίζουν την ζωή των υπολοίπων δείχνοντας έναν εναλλακτικό, χαρωπό, ελεύθερο τρόπο ζωής που δεν ενοχλεί κανένα εκτός από τους πουριτανούς, τους αγάμητους κι αυτούς χωρίς joie de vivre.

4. αν είσαι στρέιτ άντρας και γαμείς δεξιά κι αριστερά είσαι λεβέντης. Αν είσαι στρέιτ γυναίκα και κάνεις το ίδιο, είσαι πουτάνα. Αν είσαι γκέι άντρας ή γυναίκα, είσαι ανώμαλος/η. Αν είσαι στρέιτ και απολαμβάνεις διάφορες στάσεις και παιχνίδια στο σεξ, είσαι καλός γαμιάς. Αν είσαι γκέι άντρας, επιδίδεσαι σε παρά φύσιν συνουσία. Αν είσαι λεσβία είναι σαν μην υπάρχεις αφού δεν υπάρχει διύσδειση όπως την θέλουν. Άρα η μόνη κατά φύσιν και αποδεκτή σεξουαλική πράξη είναι για τη διαιώνιση του είδους. Άρα κομμένο το σεξ με προφύλαξη, κομμένες οι πίπες κι ο κώλος. Η εξουσία θέλει μια κοινωνία που λειτουργεί "ομαλά" χωρίς παρεκκλίσεις, φαντασία και απρόβλεπτες εξάρσεις, γι αυτό φοβάται τον πόθο και την έκφραση του ερωτισμού, ιδίως των μειονοτήτων όπως οι γυναίκες και οι γκέι.

5. Ο Τοιούτος σιέρεται αν καμιά φορά καταφέρνει να προκαλέσει λλίην έξαψη, λίγο ρίγος στο βρακί ή αναπροσαρμογές της σηκωμένης πουλλούς μέσα στο σώβρακο. Το θεωρεί προσωπικό κατ-όρθωμα σε μια χώρα σχετικά ανέραστη, αφάνταστη και συναισθηματικά υπανάπτυκτη. Η σωματική έξαψη είναι πράξη πολιτική επειδή μας υπενθυμίζει ότι ζούμε, ότι είμαστε ταπεινά όντα που πρέπει να υπακούσουμε, τελικά, στο ένστινκτο κι όχι σε νουθεσίες καθυπότσξης του πόθου. Την ίδια ώρα ο Τοιούτος αντιλαμβάνεται την κ… (τη δύσπεπτη λέξη που αρχίζει από "κ", έχει μέσα "β" και τελειώνει με την νότα μετά το σολ) σαν το πιο μεγάλο "fuck you" σ' όσα προσπαθούν να τον ξεκαβλώσουν.

6. Εργασία για την επόμενη φορά: Ποιός είπε "Δεν υπάρχουν ανήθικοι άνθρωποι, μόνο ανθρώποι με διαφορετική ηθική";

No comments: