Sunday, April 3, 2011

Not just a pretty dick


Ο Michael Lucas είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και σταρ σε γκέι πορνό, και ιδιοκτήτης της Lucas Entertainment. Οι παραγωγές του θεωρούνται υπερπαραγωγές (από μένα) σε σύγκριση με άλλα γκέι πορνό, Π.χ., αυτή:







Η ιστορία του είναι ενδιαφέρουσα, αλλά βαρκούμε να αντιγράφω, κλικ δαμέ για παραπάνω. Το ενδιαφέρον είναι ότι τελευταία, μόλις πριν σκηνοθετήσει μια ταινία ή κάμει audition σε υποψήφιους πορνοστάρ, τους παίρνει και μία συνέντευξη για τη ζωή τους, για coming out, την οικογένειά τους. 
Κι οι πορνοστάρ έχουν ψυχή. 
Τον πιο κάτω έλυσεν τον η μίλλα μου. Είναι και ομορφούης.





Πάντως ο Lucas δεν είναι η Μητέρα Τερέζα του γκέι πορνό, του αποδίδεται και η εξής οξυδερκής και εμπεριστατωμένη παρατήρηση: 
"Muslims have not contributed to civilization in any way, in any field -- political thought, science, music, architecture, nothing for century after century. What do they produce? Carpets. That’s how they should travel because that’s the only way they travel without killing people."
Νομίζω πως πρέπει να αφοσιωθεί παραπάνω στις τσόντες του...


[Συνημμένα: 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση της ταινίας Men of Israel του Lucas σε σχέση με την πολιτική κατάσταση στο Ισραήλ, και γιατί η ταινία είναι πρωτοποριακή. Η Πορνογραφία της Μετανάστευσης, κλικ δαμέ. ]

No comments: